Sâmbătă, 16 septembrie 2023, 350 de copii din comuna Coroieni, au participat la cea de-a treia ediție a Ștafetei pentru Educație. Concursul sportiv are scopul de a aduce împreună copiii din comună. Pe toți îi unește același vis de a avea o copilărie lipsită de griji și o viață mai bună decât a părinților.

Participanții, cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, și-au dat mâna pe terenul de sport verde și primitor al comunei și au luat startul la cursă, în funcție de categoria de vârstă. Toți copiii au dat dovadă de determinare și au învățat că munca în echipă și perseverența le aduc bucurie și succes. În același timp, copiii de grădiniță au participat la activități de mișcare și joacă în curțile școlilor din Coroieni și Ponorâta, împreună cu profesori și voluntari. Fiecare copil a primit un echipament sportiv, gustări sănătoase și a fost răsplătit cu o medalie pentru participare. În timp ce copiii au alergat, părinții, rudele și voluntarii i-au încurajat cu entuziasm. Câștigătorii de la fiecare categorie au fost recompensați cu premii și medalii.

Mai multe detalii AICI.

„Ștafeta pentru educație” este un eveniment în cadrul proiectului „Educație prin sport și aventură”, derulat de Reality Check și finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland Romania și implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.