Pe 7 mai 2021, echipa locală interdisciplinară (ELI) de la Coroieni a participat, împreună cu echipa Reality Check, la o sesiune de teambuilding facilitată de specialiștii Fundației Noi Orizonturi.

Chiar dacă a fost o zi ploioasă și nu am putut desfășura activitățile în aer liber, am profitat de timpul petrecut împreună pentru a ne cunoaște și a ne înțelege mai bine pentru a colabora mai eficient. Am ieșit din zona de confort, am discutat despre responsabilitate, motivație și comunicare în echipă, iar la finalul zilei am fost o echipă mai consolidată în care fiecare știe cât de important este rolul său pentru atingerea obiectivelor proiectului.

Prin jocuri și analogii legate de proiect, participanții au identificat care sunt ingredientele care asigură succesul proiectului Împreună pentru un viitor mai bun la Coroieni: planificarea, elaborarea unei strategii de lucru, comunicarea eficientă și coordonarea cu ceilalți membri ai echipei, respectarea regulilor și atenția.

Au participat:

Primăria Coroieni: Lenuța Tuns – asistent social, Nelu Ciupe – lucrător social, Ani Both – asistent medical comunitar;

Școala Coroieni: Liana Lazăr – director Școala Gimnazială Coroieni, Santa Sinziana – mediator școlar și profesor la școala din Ponorâta;

Asociația Reality Check: Nadia Gavrila – coordonator proiect, Iolanda Burtea – coordonator comunicare, Titaru Daniela – consultant social, Adrian Talpos și Radu Uglea – coordonatori locali; Fundația Noi Orizonturi: Ilie Popescu – trainer, Alexandru Ardelean – facilitator.